Мићо Јевтић не дозвољава никоме да га угрози на мјесту шефа стручног штаба – Шефик Имамовић отјеран из Дрине

Мићо Јевтић не дозвољава никоме да га угрози на мјесту шефа стручног штаба – Шефик Имамовић отјеран из Дрине

 

Највећи спортски радник у Зворнику свих времена Мићо Јевтић нема намјеру да одступи са мјеста шефа стручног штаба Дрине, а о мјесту предсједника прволигаша из Зворника и директора ,,Зворник стана“ никада није ни било ријечи да их напусти, па очекујемо да на ове три функције остане доживотно!!!

Без обзира на најаву да ће Шефик Имамовић преузети клупу Дрине до тога није дошло, иако је договор са тренером из Тузле постигнут. Смијењен је прије него је и постављен, а разлог за то је што се дрзнуо размишљати својом главом и предсједнику Јевтићу послати план и програм припрема, без претходних консултација са тренером Јевтићем. Свима је јасно да Мићи Јевтићу не треба тренер који ће водити екипу, већ га покривати лиценцом, а он ће наставити да буде шеф. 

Какав је човјек Јевтић је показао управо на примјеру Имамовића који је из најбољих намјера прихватио договор да у прољећном дијелу сезоне буде шеф стручног штаба Дрине, те напусти мјесто тренера јуниора Слободе из Тузле. Очигледно да Имамовић није знао с ким има посла, па је смијењен и прије него је званично именован.

Млади људи одлазе из Зворника јер немају посла, а пензионери воде главну ријеч. Због тога постављамо питање Градској управи која је главни кривац за ово стање, до када ће ово потрајати? 

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.