Јак мраз и минуси: Наредних дана претежно облачно и хладно

Јак мраз и минуси: Наредних дана претежно облачно и хладно

ФОТО: Зворник, 11.1.2022.

 

У Републици Српској наредних дана биће претежно облачно и хладно вријеме, а на југу ведро, подаци су Републичк

ог хидрометеорлолошког завода., преноси Српска инфо.

Јутро ће сутра бити ведро са умјереним до јаким мразом и веома хладно, у источним предјелима уз умјерену облачност. Током дана ће бити сунчаних периода уз промјенљиву облачност, и хладно. Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверних смјерова. Минимална температура ваздуха од минус 10, на југу од минус три, у вишим предјелима и планинама од минус 16, а максимална од минус четири до два, на југу до седам, у вишим предјелима од минус седам степени.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

У петак, 14. јануара, ујутро ће бити умјерено до претежно облачно и хладно са мразом, на југу углавном ведро. На истоку ће понегдје слабо провијавати снијег. Послије подне биће сунчано на сјеверу и југу, док ће у централном планинском појасу бити умјерене облачности. Дневна температура биће у благом порасту. Минимална температура ваздуха биће од минус пет, у вишим предјелима од минус 10, а максимална температура ваздуха од два до седам, на југу до 11, у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

У суботу, 15. јануара, ујутро ће бити хладно, на истоку и централним предјелима облачно уз слабо провијавање снијега на планинама, на југу ведро. Током дана доћи ће до смањења облачности, са више сунчаних периода на југу и сјеверу и уз мали пораст дневне температуре. Минимална температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус шест степени, а максимална температура ваздуха од три до осам, на југу до 12, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

У недељу, 16. јануара, ујутро ће бити хладно и ведро мјестимично са маглом, на сјеверу још облачно, али уз постепено разведравање, док ће током дана бити више сунчаних периода на југу и истоку уз даљи пораст дневне температуре. Минимална температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус осам, а максимална од три до осам, на југу до 12 степени, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

Ђак спорт – Зворник!

(Извор: Српска инфо)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.