Ђоковић: Желим да останем и такмичим се на Аустралијан опену

Ђоковић: Желим да останем и такмичим се на Аустралијан опену 

Ђоковић у Мелбурну (фото: тwиттер.цом/ДјокерНоле)

 

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић тренирао је на „Род Лејвер арени“, послије чега се први пут огласио послије саге кроз коју је прошао. Ђоковић није губио вријеме пошто му је дозвољено да борави у Аустралији и већ је почео да се спрема за први гренд слем у сезони, што је потврдио и његов брат Ђорђе на конференцији за медије.

Суд у Мелбурну поништио је одлуку Федералне владе Аустралије о укидању визе и депортацији Новака Ђоковића, потом се чекала одлука министра Алекса Хока, а када она није стигла, српски играч је постао слободан. Иако постоји могућност да му виза буде укинута у уторак, бранилац титуле је одмах отишао у Мелбурн парк и у вечерњим часовима одржао тренинг на највећем стадиону у комплексу.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

– Драго ми је што је Суд преокренуо одлуку о укидању визе. Без обзира на све што се десило, желим да останем и да се такмичим на Аустралијан опену. Остајем фокусиран на то, долетио сам овдје да играм на једном од најважнијих турнира пред невјероватним навијачима – написао је Ђоковић на друштвеним мрежама.

Новак је изашао из хотелског притвора послије шест дана и желио је да се размрда на терену на којем су му друштво правили чланови тима – Горан Иванишевић, кондициони тренер Марко Паники и физиотерапеут Улисес Бадио.

– Новак је већ био на терену, већ је тренирао – рекао је његов брат Ђорђе.

Аустралијан опен на програму је од 17. до 30. јануара, титулу брани управо Ђоковић, који је девет пута дизао пехар на „Род Лејвер арени“.

Ђак спорт Зворник!

(Извор: РТС)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.