Сребреница: Уручена новчана помоћ за 50 дјеце

Сребреница: Уручена новчана помоћ за 50 дјеце

 

Јубиларну десету годину заредом Фондација Благословена Сребреница на Бадњи дан уручује новчане дарове за новорођену ђеце из прошле године. Сваке године на Бадњи дан ова фондација подијели новац свим породицама које су у протеклој години добили дијете, а ове године новац је добило укупно 50 дјеце, од којих је 26 дјеце рођено прошле године.

Захвалнице је уручио Милисав Марјановић, предсједника Управног одбора Фондације Благословена Сребреница. Марјановић каже да је ове године прикупљено око 7.000 КМ, око 140 КМ за једно дијете.

Схоотер Зворник
Снижење -30% 🥰

 – Захвалио бих се радницима из просвјете и дистрибуције као и општини Сребреница који су помогли да се прикупе средстава. Ове године имамо и највећи број новорођене дјеце. Дјеца нам се рађала – поручио је Маријановић.

Ова фондација се на овај начин се бори против бијеле куге и мотивише младе брачне парове да рађају дјецу. Фондација је настала 2012. године и током читаве године путем банковног рачуна прикупља новац од разних донатора, људи који су препознали акцију. Од прикупљеног новца 95 одсто средства се сваке године подијели док 5 одсто иде на друге административне трошкове. Средства можете уплатити на рачун: Уникредит банка Бања Лука: 5514502234007144 или на мејл: blagoslovenasrebrenica@gmail.com.

Ђак спорт – Зворник!

(Извор: FB ESrebrenica)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.