АКТУЕЛНОАЛУМИНАЗВОРНИК

Признања у „Алумини“: Награђена 23 радника за истакнути допринос на радном мјесту

Признања у „Алумини“: Награђена 23 радника за истакнути допринос на радном мјесту

Nagradjeni radnici Alumine

Менаџмент компаније „Алумина“ наградио је један број радника за истакнути допринос и ангажовање на радном мјесту у 2021. години. Посебна признања додијељена су за 23 радника из свих организационих дијелова процеса рада највећег зворничког колектива.

Предсједник Управног одбора „Алумине“ Миле Матић истакао да компанија сваке године бира најбоље појединце у својим секторима, наглашавајући да је људски ресурс веома важан за рад овог колектива.

 -Да би фабрика добро функционисала људски допринос је један од најважнијих. Својим знањем и умијећем показали сте да радите у корист фабрике, али и шире, на добробит регије и Републике Српске – истакао је Матић, додајући да ће новчани дио награде бити исплаћен уз децембарску плату.

Он је рекао да је „Алумина“ прошла кроз једну тешку пословну годину, али се још једном потврдило да заједно са својим запосленима може успјешно носити са свим проблемима и изазовима, који су били пред компанијом током 2021. године.

Из Сектора за производњу глинице награђени су Ненад Перић, помоћник руководиоца за оперативне послове на погону Мљевење и Упаравање, Раде Кулић, руковалац апарата на погону Рашчињавање, Бојан Тејић, први руковалац на погону Прерада раствора, Владан Војиновић, помоћник руководиоца за сушење и мљевење хидрата на погону Калцинисање и сушење хидрата и Милан Томић, мајстор за одржавање и руковање опремом у Организационој јединици Технолошко чишћење.

Alumina Veliko interesovanje za posao 1
 

Из сектора „Алусил“ признање је добио Драган Лазаревић, руковаоц апарата на погону за производњу силика гела и специјалних зеолита. Зоран Радић, машиниста парних турбина на објекту Енергана и Сретен Матић, руководилац смјене на Водоснабдијевању и компресорској станици, награђени су радници из сектора Енергетика.

Признања из Сектора машинског одржавања добили су Горан Благојевић, главни мајстор за ремонт редуктора у Радионичком машинском одржавању, Славко Марковић, главни мајстор прве категорије у ремонтној групи Погонског машинског одржавања, Саво Перић, бравар прве категорије у Погонском машинском одржавању и Жељко Остојић, возач виљушкариста прве категорије у Транспорту. И

з сектора Аутоматика признање је добио Дарко Ристић, аутоматичар прве категорије, а Митар Тривковић, пословођа у погонском електро одржавању Производња глинице из сектора Електроодржавање. Водећи инжењер за алумосиликатне производе Сава Матић награђени је радник из сектора Развој. Из сектора Контрола квалитета признања су добили Зорица Радовановић, водећи аналитичар у Процесној лабораторији и Грозда Алексић, водећи контролор у служби Улазно-излазна контрола.

Награђени радник у Комерцијалном сектору је Божо Ивановић, из службе Складишта, а из сектора Логистика ВКВ бравар Младеко Савић. Посебно признање у сектору Инвестиције добила је Љепојка Симић, администратор за стандардизацију у Техничком бироу.

Из сектора за економику и финансије награђена је Драгица Латас, финансијски књиговођа, а из Сектора Интегрисана заштита Игор Бирчаковић, старјешина ватрогасне спасилачке јединице. Добитник посебног призања у Сектору општих послова је Ангелина Николић, кувар у организационој јединици Ресторан.

(Служба за односе са јавношћу)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *