Три лица у Милићима лишена слободе због напада на службено лице

Три лица у Милићима лишена слободе због напада на службено лице

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су дана 26.12.2021. године око 00,15 часова лишили слободе лица У.К., У.К. и Љ.Б., сви из Милића због постојања основа сумње да су починили кривична дјела – „Напад на службено лице приликом вршења службене радње“ и „Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција“, саопштено је из ПУ Зворник.

Дјак спорт – Зворник!

 – Полицијски службеници ПС Милићи су 26.12.2021. године око 00,15 часова извршили заустављање и контролу путничког моторног возила марке „поло“, којом приликом је код возача иницијала У.К. утврђено присуство алкохола у организму у износу од 2,42 г/кг. Приликом лишавања слободе наведеног лица, полицијски службеници су наишли на отпор, како возача, тако и сувозача У.К. и путника Љ.Б. те је том приликом полицијски службеник ПС Милићи задобио тјелесне повреде – стоји у саопштењу.

Ђак спорт – Зворник!

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе Ивјештаје о почињеним кривичним дјелима „Напад на службено лице приликом вршења службене радње“ и „Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција“.

(ПУ Зворник)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.