МИЛИЋИ

U Krajčinovićima kod Milića ukrao pištolj, pa pucao po selu!

U Krajčinovićima kod Milića ukrao pištolj, pa pucao po selu!

2019 01 21 21 12 6145

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 13.12.2021. godine oko 15.25 časova lišili slobode lice R.B. iz Milića zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela – „Krađa“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Milići je 13.12.2021. godine oko 15.10 časova prijavljeno da se lice R.B. iz Milića kreće kroz selo Krajčinovići, opština Milići i tom prilikom puca iz vatrenog oružja. Po navedenoj prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići, koji su pronašli navedeno lice, kao i vatreno oružje bez municije, u posjedu istog. Daljim operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je pronađeno vatreno oružje vlasništvo lica R.M. iz Milića, koje je od istog otuđeno iz njegove porodične kuće navedenog dana.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaje o počinjenim krivičnim djelima „Krađa“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.

PU Zvornik