Новак се оградио од политике: „Увијек сам се трудио да будем аполитичан, прво сам човјек па онда спортиста“

Новак се оградио од политике: „Увијек сам се трудио да будем аполитичан, прво сам човјек па онда спортиста“

ФОТО: Принтскрин, ТСС

Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић огласио се на друштвеним прежама и објаснио како његове посљедње изјаве немају апсолутно никакве везе са политиком, пише Српска инфо.

Подсјећања ради, Ђоковић је синоћ поручио да су „чист ваздух, вода и храна кључеви здравља”.

– Без тога, свака ријеч о ‘здрављу’ је сувишна! Природа је наша мајка, проводимо више времена у природи. Са њом и уз њу је живот богатији – написао је Ђоковић и уз то објавио једну од слика са суботњег протеста у Београду.

Ђоковић је на Инстаграму објавио нову опширну поруку коју преносимо у цјелости:

– С обзиром на актуелне грађанске протесте широм Србије који указују на неопходност озбиљног и конкретног приступа у вези са важним еколошким питањима одлучио сам да се јавно обратим, увјерен у огроман значај ових тема за све нас. Свјестан сам да постоје и други захтјеви који се чују на протесту, а који имају политичку конотацију. Желим да се оградим од “позиције” и “опозиције”, политичких струја било које врсте. Увијек сам се трудио да будем АПОЛИТИЧАН – написао је Ђоковић.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

Смета му што човјек не може да истакне свој лични став и мишљење о основним елементима за живот и здравље као сто су ваздух, вода и храна, а да не буде обиљежен као љевичар, десничар, опозиционар, демократа, напредњак, социјалиста итд.

(Извор: српскаинфо.цом)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.