Донација мобилног ултразвучног уређаја зворничкој болници

Донација мобилног ултразвучног уређаја зворничкој болници

 

На основу захтјева Босне и Херцеговине за помоћ у набавци медицинске и друге опреме неопходне у борби против ширења пандемије Ковид 19, УНДП БиХ је за потребе здравствених институција у Републици Српској набавио 10 мобилних ултразвучних уређаја, а један такав је одлуком Владе Републике Српске дониран и зворничкој болници.

Моја апотека – Зворник!

Донацију, финансирану средствима ЕУ, испред ЈЗУ „Болница Зворник“, примили су Саша Марковић, руководилац економско-финансијске службе и Борис Жарковић, начелник Одјељења за интернистичке гране, који су се том приликом захвалили свима који су заслужни за ову вриједну донацију која ће допринијети побољшању услова рада у овој установи.

 – Након обављене примопредаје апарата медицинско особље је упознато са функцијама новог мобилног ултразвучног уређаја. Свеобухватан избор и комбинација напредних карактеристика и опција, те посједовање три сонде, кардиолошке, абдоминалне и линеарне, чини овај апарат квалитетним избором за помоћ нашим љекарима приликом дијагностиковања обољења – саопштено је из ЈЗУ „Болница Зворник“.

Технички преглед – ваш „Еуро петрол оил“!

(infobirac.net)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.