Servisne informacije 25.11.2021.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.11.2021.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda u Branjevu kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

U istom periodu, jedno lice u Kozluku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Samo kod nas: Đak sport – Zvornik!

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz ElektroBijeljine, na području TJ Bratunac danas će se izvoditi radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Osmače“ te će u periodu od 11 do 13 časova bez struje biti naselje Jadar, Brežani, Osmače, Kragljivoda, Postolje, Sulice, Šljivice, Skejići, Miličevići, Toplica, Trubari, Krnjići, Tokoljaci, Jezero, Pribidoli, Kušići, Savići, Visočnik, Bukova glava, Skenderovići, Vukosavljevići, Stožersko, Dimnići, Gornje Sase, Brezovice, Moćevići, Oparci, Magudovići, Ratkovići, Poznanovići, Potkorjen i Šubin.

Hotel Vidikovac!

U istom periodu izvodiće se radovi na trafostanici „Klotijevac“ pa će bez električne energije biti Karačići, Knezovi, Urisići, Ljeskovik, Međe, Prohići, Klotijevac, Gladovići, Kaćino brdo, Beširevići, osat, Sjedače, Rađenovići, Đurđevac. 

Moja apoteka – Zvornik!

Na području opštine Bratunac i MZ Skelani izvodiće se radovi na više trafostanica, a detalje pogledajte na fotografiji ispod teksta.

 

Na području TJ Zvornik i TJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.


Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -2ºC u višim do 0ºC u nižim predjelima regije Birča.

Na putnom pravcu Tišča-Donje Caparde ima mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara, dok na putnim pravcima Caparde-Karakaj, Milići-Skelani, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac i ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 200 metara.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net