Najava sportskog vikenda 20/21. novembar

OSTALI SPORTOVI ZVORNIK

Najava sportskog vikenda 20/21. novembar

 

U subotu se završava jesenji dio prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske. U derbiju zvorničkih ekipa, Budućnost će u Pilici dočekati ekipu Drine. Utakmica se igra od 13 časova.

Ostali parovi: Slavija-Modriča Alfa, Kozara-Borac, Krupa – Železničar, Tekstilac-Podrinje, Sloboda-Ljubić, Zvijezda 09 –Sutjeska i Omarska-Sloga.

U 17. kolu Premijer lige BiH derbi srpskih ekipa je u Banjoj Luci, gdje će Borac dočekati ekipu Rudar Prijedora. Leotar je gost Posušja, a Radnik igra u gostima sa ekipom Željezničara. Ostali parovi su: Tuzla siti-Zrinjski, Sarajevo-Sloboda i Velež-Široki Brijeg.

U Drugoj ligi, grupa Istok igra se 15. kolo. Ekipa Vlasenica dočekuje Slogu, Guber je domaćin Stakorini, a Milići putuju u Nevesinje na utakmcu sa Veležom.

Parovi 15. kola Regionalne lige grupa Istok: Tabanci-Lokomotiva, Lokanj-Trnovica, Jedinstvo-Bratstvo, Birač-Janja, Zadrugar-Podrinje i Šekovići-Partizan.

U 4. kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, ekipa Jang Bojsa igra u gostima sa Ljubićem.

Vaš Shooter!

U 6. Kolu Prve košarkaške lige Republike Srpske, Drina Princip igra u subotu od 20 časova na svom parketu sa ekipom Budućnost BN iz Bijeljine.

U 4. kolu Druge ligem grupa Centar Zvornik basket je domaćin ekipi Rudar 2015 iz Ugljevika. Ekipa Olimp iz Šekovića dočekuje Best.

U 6. Kolu Lige BiH za košarkaše ekipa Bratunca će dočekati ekipu Sparsa.

U 10. kolu Prve lige za rukometaše  Drina putuje u goste ekipi Mladosti iz Banje Luke.

(Za infobirac.net – D. Gajić)