Сервисне информације 17.11.2021.

Сервисне информације 17.11.2021.

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник у протекла 24 часа забиљежено је једно кривично дјело у Зворнику, један случај нарушавања јавног реда и мира у Зворнику, те двије саобраћајне незгоде са материјалном штетом, у Зворнику и Братунцу.

У истом периоду, једно лице у Братунцу је лишено слободе до отрежњења због вожње под дејством алкохола.

Ваш Схоотер!

 

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворника нису имали интервенција.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођена је једна дјевојчица.

Према подацима из ЕлектроБијељине, на подручју ТЈ Зворник данас ће се изводити радови на трафостаници „Мирјам“ те ће у периоду од 09 до 11 часова без струје бити излаз према Челопеку.

Радови ће се изводити и на трафостаници „Трновица ИИИ“ па ће без електричне енергије у термину од 08 до 14 часова бити излаз према Козлуку.

У општини Осмаци радови ће се изводити санацији мреже на далеководу „Осмаци“ те ће у периоду од 08 до 16 часова без струје бити Кула, Какањ, Осмаци, Шехер, Лике, Борогово, Пантелићи, Сајтовићи, Зелина, Ракино Брдо и Врело.

На подручју ТЈ Власеница изводиће се радови на трафостаници „Власеница ИВ“ па ће у периоду од 13:30 до 15 часова без електричне енергије бити подручје комплетне трафостанице. 

Због радова на трафостаници „Власеница В“ у периоду од 09 до 14 часова без електричне енергије ће бити потрошачи са излаза број 1.

У општини Милићи, од 09 до 14:30 часова изводиће се радови на далеководу „Дервента“ те ће у овом термину без струје бити  Копривно, Буковица и Слатина.

На подручју ТЈ Братунац данас се изводе радови на трафостаници „Урковићи“ па ће од 10 до 12 часова без струје бити потрошачи на излазу број 2. 


Саобраћај се на путевима у „Области 7“, које одржавају „Зворник путеви“, одвија по сувим коловозима.

Температуре ваздуха јутрос се крећу у интервалу од 0ºЦ у вишим до 4ºЦ у нижим предјелима регије Бирча.

Мјестимично густе магле која смањује видљивост до 100 метара има на путним правцима Коњевић Поље-Скелани, Милићи-Скелани, Зелени Јадар-Братунац и Братунац 3-Дрињача.

(infobirac.net)

ФОТО: Зворник, infobirac.net

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.