Сребреница: Приједлог буџета мањи за 1.200.000 КМ

Сребреница: Приједлог буџета мањи за 1.200.000 КМ

 

Одборници Скупштине општине Сребреница су, након дуже расправе и улагања мноштва примједби, усвојили нацрт буџета ове локалне заједнице за 2022. годину у износу од 10.320.000 КМ  или за 1.229.000 КМ мањи од овогодишњег и упутили документ на јавну расправу.

Начелник општине Младен Грујичић је образложио да је предложен мањи износ буџета од овогодишњег јер нема одобрених грантова за помоћ овој општини  као што је био случај прошле године.

Дјак Спорт Зворник😊НОВА КОЛЕКЦИЈА😊
🔊ЂЕЦИЈЕ ЦИПЕЛЕ ЦОППЕРМИНЕР АБИ КИД
😃СНИЖЕНА ЦИЈЕНА 100,00 КМ😄
📲Комплетну понуду мозете погледати у насој пословници Карадјордјева 1 (преко пута Фонтане)

Он је рекао да уколико дође до обезбјеђења неких грантова они ће бити уврштени у ребаланс буџета током идуће године. Грујичић је изразио увјерење да ће до тога доћи и да ће буџет за идућу годину ипак, бити већи од предложеног у нацрту документа.

На сједници је усвојен Извјештај о раду локалног Комуналног предузећа „Полет“. Усвојене су и одлуке о  изради и постављању спомен бисте знаменитом сребреничком професору, хроничару и педагогу Живану Јовановићу као и постављању спомен плоча погинулима на локацијама Витез и Божићи.

Ваш Схоотер!

Одборници су донијели и већи број техничких одлука којима се омогућава функционисање локалне администрације као и регулисање имовинских односа.

Са дневног реда скинут је приједлог разрјешења чланова управних и наѕорних предузећа и вршилаца дужности директора јавних установа у овој општини са закључком да се то учини након расписивања конкурса за избор нових чланова тих тијела и директора.

(ИЗвор: FB ESrebrenica)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.