Srebrenica: Prijedlog budžeta manji za 1.200.000 KM

SREBRENICA

Srebrenica: Prijedlog budžeta manji za 1.200.000 KM

 

Odbornici Skupštine opštine Srebrenica su, nakon duže rasprave i ulaganja mnoštva primjedbi, usvojili nacrt budžeta ove lokalne zajednice za 2022. godinu u iznosu od 10.320.000 КM  ili za 1.229.000 КM manji od ovogodišnjeg i uputili dokument na javnu raspravu.

Načelnik opštine Mladen Grujičić je obrazložio da je predložen manji iznos budžeta od ovogodišnjeg jer nema odobrenih grantova za pomoć ovoj opštini  kao što je bio slučaj prošle godine.

Djak Sport Zvornik😊NOVA KOLEKCIJA😊
🔊DJECIJE CIPELE COPPERMINER ABI KID
😃SNIŽENA CIJENA 100,00 KM😄
📲Kompletnu ponudu mozete pogledati u nasoj poslovnici Karadjordjeva 1 (preko puta Fontane)

On je rekao da ukoliko dođe do obezbjeđenja nekih grantova oni će biti uvršteni u rebalans budžeta tokom iduće godine. Grujičić je izrazio uvjerenje da će do toga doći i da će budžet za iduću godinu ipak, biti veći od predloženog u nacrtu dokumenta.

Na sjednici je usvojen Izvještaj o radu lokalnog Кomunalnog preduzeća „Polet“. Usvojene su i odluke o  izradi i postavljanju spomen biste znamenitom srebreničkom profesoru, hroničaru i pedagogu Živanu Jovanoviću kao i postavljanju spomen ploča poginulima na lokacijama Vitez i Božići.

Vaš Shooter!

Odbornici su donijeli i veći broj tehničkih odluka kojima se omogućava funkcionisanje lokalne administracije kao i regulisanje imovinskih odnosa.

Sa dnevnog reda skinut je prijedlog razrješenja članova upravnih i nadzornih preduzeća i vršilaca dužnosti direktora javnih ustanova u ovoj opštini sa zaključkom da se to učini nakon raspisivanja konkursa za izbor novih članova tih tijela i direktora.

(IZvor: FB ESrebrenica)