U nezgodi u Capardama povrijeđeno jedno lice

OSMACI

U nezgodi u Capardama povrijeđeno jedno lice

FOTO: Ilustracija, arhiv

 

U saobraćajnoj nezgodi u Capardama u kojoj su učestvovala dva putnička vozila povrijeđeno je jedno lice, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijskoj stanici Osmaci je 24.10.2021. godine oko 16,30 časova prijavljena je saobraćajna nezgoda na regionalnom putu Šekovići – Zvornik, u mjestu Caparde, opština Osmaci, u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila, oba marke „pasat“, kojima su upravljala lica R.V. i S.V., oba iz Zvornika. Tom prilikom, lice S.V. se javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje se dežurni doktor nije izjasnio o težini zadobijenh povreda – stoji u saopštenju.

Policijski službenici za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, nakon čega će nadležnom Sudu dostaviti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(infobirac.net)