Dugogodišnji načelnik odjeljenja za privredu Milan Cvijetinović svečano ispraćen u penziju

ZVORNIK

Dugogodišnji načelnik odjeljenja za privredu Milan Cvijetinović svečano ispraćen u penziju

 

Dugogodišnji načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Gradske uprave Zvornik Milan Cvijetinović svečano je ispraćen u penziju.

Na ispraćaju u kabinetu gradonačelnika Zorana Stevanovića bili su i njegovi najbliži saradnici.

Stevanović je poručio da je Cvijetinović ostavio ozbiljan trag u Gradskoj upravi te da su mnogi od njega učili kako da rade i da daju najbolje rezultate, ali i kako da se ponašaju u odnosu sa strankama i kolegama.

 – U kriznim periodima za naš grad i sugrađane kakvi su bili u vrijeme poplava 2010. i 2014. godine bio je neko ko je svojim nesebičnim radom dao doprinos rješavanju novonastalih problema i situacije. Primao je stranke, svakoga saslušao i nastojao da mu pomogne, bio pun razumijevanja za radnike koji su, zahvaljujući njegovom bogatom radnom i životnom iskustvu, uvijek od njega mogli da dobiju dobronamjerne savjete. Davao je prijedloge za unapređenje rada, uveo pozitivne novine poput izdavanja rješenja za otvaranje preduzetničke radnje za jedan dan, pripremao i vodio računa da sve prođe kako treba na manifestacijama i drugim događajima iz resora njegovog odjeljenja koje je grad organizovao ili bio suorganizator. Izgarao je na poslu, podjednako u radno vrijeme i poslije radnog vremena – rekao je Stevanović.

 – On je bio izuzetan saradnik na koga smo se uvijek mogli osloniti, dobar šef, uspješan organizator posla, a prije svega dobar čovjek – riječi su koje najbolje opisuju načelnika Milana Cvijetinovića koji je u Opštini, kasnije Gradu Zvorniku počeo da radi u julu 2007. godine. Teške zdravstvene probleme doživio je 2018. godine, a u zasluženu penziju otišao je sa mjesta stručnog savjetnika načelnika za privredu i društvene djelatnosti – stoji u saopštenju GU Zvornik u kome se dodaje da mu je Stevanović poželio srećne penzionerske dane te da sačuva vedar duh koji ga je krasio svih godina.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(Izvor: gradzvornik.org)