Krijumčario migrante, napravio nezgodu, udaljio se sa lica mjesta pa prijavio krađu vozila

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Krijumčario migrante, napravio nezgodu, udaljio se sa lica mjesta pa prijavio krađu vozila

 

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk su 12.10.2021. godine podnijeli Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica S.T. iz mjesta Donja Pilica, Grad Zvornik, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijskoj stanici Кozluk je 8.10.2021. godine prijavljeno NN lice ili više njih da su istog dana u jutarnjim časovima otuđili putničko motorno vozilo marke „mercedes“ u mjestu Donja Pilica, Grad Zvornik. Navedeno vozilo zapaženo je od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina prilikom krijumčarenja migranata, kojom prilikom je NN lice tokom bijega navedenim vozilom izazvalo saobraćajnu nezgodu, te se potom udaljilo sa lica mjesta – stoji u saopštenju PU Zvornik.

 – Daljim operativnim radom, policijski službenici PU Bijeljina su došli do saznanja da je lice S.T. učestvovalo u krijumčarenju migranata kojom prilikom se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika PU Bijeljina, izazvalo saobraćajnu nezgodu i potom se udaljilo u nepoznatom pravcu, nakon čega je u cilju prikrivanja istine, narednog dana u PS Кozluk lažno prijavilo otuđenje motornog vozila – navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(infobirac.net)