Nova Kasaba: U požaru u firmi „Jašić komerc“ pričinjena velika materijalna šteta

MILIĆI

Nova Kasaba: U požaru u firmi „Jašić komerc“ pričinjena velika materijalna šteta

 

U Novoj Kasabi kod Milića u požaru je pričinjena šteta na poslovnom prostoru firme „Jašić komerc“ i dvije kuće koja se mjeri stotinama hiljada maraka, prenijeli su mediji izjavu vlasnika Abdije Јašića.

Iz PU Zvornik su saopštili da su policijski službenici policijske stanice Milici u 17,10 časova obaviješteni od strane Policijske stanice Bratunac da je NN lice ženskog roda prijavilo požar u mjestu Nova Kasaba, opština Milići.

Djak Sport Zvornik😊NOVA KOLEKCIJA😊
🔊DJECIJA PATIKA ADIDAS HOOPS 2.0 CMF C
😃SNIZENA CIJENA 55,00 KM😄
📲Kompletnu ponudu mozete pogledati u nasoj poslovnici Karadjordjeva 1 (preko puta Fontane)

 – Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PS Milići, Teritorijalne vatrogasne jedinice Milića, Vlasenice i Bratunca, kao i radnici Radne jedinice Elektrodistribucije Milići. U mjestu Nova Kasaba požar je zahvatio krovne konstrukcije dvije kuće vlasništvo A.J. iz Milića, kojom prilikom je sprat kuće u kojoj se nalazi i skladište privatnog preduzeća za proizvodnju stolarije i prodaju građevinskog materijala, izgorio, dok se udružene snage vatrogasnih jedinica još bore da ugase požar na kući pored navedene – stoji u saopštenju.

Vaš Shooter!

Policijski službenici PS Milići, regulišu saobraćaj, koji se odvija otežano na dionici magistralnog puta Zvornik -Milići. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici PS Milići preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Kako nam je saopšteno pred zaključenje teksta, požar je lokalizovan nešto poslije 19 časova.

(infobirac.net)

FOTO: Fejsbuk stranica, MZ Konjević Polje