Rasvijetljena četiri krivična djela protiv imovine u Vlasenici

VLASENICA

Rasvijetljena četiri krivična djela protiv imovine u Vlasenici

 

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, dana 5.10.2021. godine lišili su slobode lice D.К. iz Vlasenice, a 6.10.2021. godine lice V.S. iz Vlasenice, zbog osnova sumnje da su zajedno sa licem D.D. iz Vlasenice izvršili dva krivična djela „Кrađe“ i dva krivična djela „Teške krađe“, saopšteno je iz PU Zvornik.

Vaš Shooter!

 – Policijskoj stanici Vlasenica, prijavljeno je NN lice ili više njih da su sredinom prošle godine i od juna do oktobra ove godine otuđili razne vrijedne predmete, nakon čega su policijski službenici PS Vlasenica preduzimanjem operativnih mjera i istražnih radnji došli do saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima mogu dovesti lica D.К., D.D. i V.S., svi iz Vlasenice, i nad istim izvršili kriminalističku obradu – navodi se u saopštenju.

Policijski službenici PS Vlasenica, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Vlasenica, a nakon čega će biti podnešeni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, Područnoj kancelariji Vlasenica.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(infobirac.net)