Rezultati proteklog sportskog vikenda

OSTALI SPORTOVI ZVORNIK

Rezultati proteklog sportskog vikenda

 

U osmom kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina je na svom terenu poražna od ekipe Tekstilca rezultatom 0:1. Budućnost je takođe izgubila i to u Doboju od ekipe Sloge sa 4:0.

Ostali rezultati su: Sloboda-Krupa 1:2, Zvijezda 09-Kozara 1:1, Sutjeska-Alfa Modriča 5:0, Ljubić-Borac 2:0 i Podrinje-Željezničar 0:2.

Djak Sport Zvornik🌞 Ženske patike po sniženim cijenama🌞
📲Kompletnu ponudu mozete pogledati u nasoj poslovnici Karadjordjeva 1 (preko puta Fontane)

Fudbalerke Drine, u okviru 7. kola Premijer lige BiH poražene su u Bijeljini od ekipa Radnik Bumerang rezultatom 5:0.

U 7. kolu Premijer lige BiH za muškarce, u derbiju srpskih timova, Leotar je u Trebinju, savladao Radnik sa 1:0. Rudar Prijedor i Sloboda su igrali 1:1, a Borac igra danas svoju utakmicu sa ekipom Željezničara.

U osmom kolu Druge lige Republike Srpske, Vlasenica je na svom terenu savladala ekipu Ilićka 01 sa 4:0. Guber je igrao 1:1 u Brodcu sa ekipom Jedinstva, dok su Milići savladali Proleter sa 3:2.

Rezultati 8. kola Regionalne lige, grupa Istok. Tabanci-Jedinstvo 1:0, Šekovići-Zadrugar 4:2, Lokomotiva-Podrinje 4:2, Trnovica-Mladost VO 4:1, Lokanj-Birač 3:1.

Vaš Shooter!

Rezultati 5. kola Područne lige, grupa Birač: Branjevo-Jasenica 5:0, Pecka-Radnički 7:4, Jardan-Jadar 1:2, Budućnost-Čelopek 1:2, Borac-Polet 5:1.

Rukometaši Drine u okviru trećeg kola Prve lige Republike Srpske, poraženi su u Zvorniku od ekipe Višegrada sa 19:25. Odbojkašice Drine poražene su od ekipe Borca sa 3:1.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(Za infobirac.net – D. Gajić)