Rasvijetljeno pet krivičnih djela protiv imovine u Osmacima

OSMACI

Rasvijetljeno pet krivičnih djela protiv imovine u Osmacima

 

Policijski službenici Policijske stanice Osmaci, dana 23.9.2021. godine podnijeli su pet izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenim krivičnim djelima protiv tri lica, i to I.K., S.M. i S.L., svi iz Osmaka, zbog osnova sumnje da su izvršili četiri krivična djela „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Razbojničke krađe“, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijskoj stanici Osmaci, prijavljeno je NN lice ili više njih da su krajem prošle godine i početkom ove godine iz kuća otuđili novac, zlato, razne vrste alata, kao i računare iz javne ustanove, nakon čega su policijski službenici Policijske stanice Osmaci preduzimanjem niza operativnih mjera i istražnih radnji došli do saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima mogu dovesti lica I.K., S.M. i S.L., svi iz Osmaka, i nad istim izvršili kriminalističku obradu – navodi se u saopštenju.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

Policijski službenici PS Osmaci, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Osmaci.

infobirac.net