Kome smeta fotografija dvije legende, Novaka Đokovića i komandanta „Vukova sa Drine“ Milana Jolovića Legende?

ZVORNIK

Kome smeta fotografija dvije legende Novaka Đokovića i komandanta „Vukova sa Drine“ Milana Jolovića Legende?

Govor mržnje, koji već tri dana siju mediji iz Federacije BiH prema najboljem teniseru u istoriji ovog sporta Novaku Đokoviću i živoj legendi srpske vojske, komandantu čuvenih Vukova sa Drine, Milanu Joloviću Legendi poprima razmjere bolesne histerije. Doduše, oni koji redovno prate medije iz tog dijela BiH nisu mnogo iznenađeni takvom retorikom, piše Despotovina.

Svaki musliman koji je ratovao časno, ali i svaki ratni zločinac i koljač srpske nejači, za te medije je ratni heroj. Svaki Srbin koji je ratovao na strani VRS, braneći svoj narod, svoje ognjište i živote svoje porodice bio je ratni zločinac. Milan Jolović Legenda nije optužen, a samim tim ni osuđen, ni za jedan zločin u proteklom ratu.

Ni pred jednim sudom na ovom svijetu!

I ne samo on, već nijedan pripadnik njegove jedinice. Odlično to znaju časni i pošteni borci tzv. Armije BiH koji su isticali junaštvo i čojstvo Milana Jolovića Legende koje je pokazivao, kako u ratu, tako i u miru. Međutim, mediji iz tog dijela BiH vrše konstantnu demonizaciju svakog Srbina, pa i Milana Jolovića Legende.

To ne bi trebalo nikoga posebno uzbuđivati. Zato Nole, jednoga dana kada budeš pričao svom sinu Stefanu koga si sve upoznao putujući svijetom u svojoj bogatoj sportskoj karijeri, sigurno ćeš sa ponosom istaći ime, još za života, legende Vojske Republike Srpske. Živi i zdravi bili obojica još mnogo godina.

Srbi imaju s kim da se ponose!

(Izvor: despotovina fb)