Milići: Uskoro uspostavljanje uslužnog centra Elektrodistribucije

MILIĆI

Milići: Uskoro uspostavljanje uslužnog centra Elektrodistribucije

 

Uspostavljanje uslužnog centra u poslovnici Eletrodistribucije u Milićima te rješavanje problema snabdjevenosti električnom energijom na području ove opštine, zaključci su sa posljednjeg sastanka načelnika opštine Milići Marka Savića i direktora ZEDP “Elektro-Bijeljina” Marka Mihajlovića.

 – Mi smo svjesni da ima određenih problema i nedostataka. Ono što ćemo vrlo brzo raditi jeste formiranje uslužnog centra koji podrazumijeva da će jedan radnik iz Elektro-Bijeljne biti na usluzi građanima i jedan radnik iz snabdijevanja, što će dodatno olakšati građanima Milića, koji onda neće morati ići u Vlasenicu da završavaju svoje obaveze. Takođe, radićemo na rasijecanje rastinja oko dalekovoda, obezbijedićemo jedno vozilo/kamion, koji je neophodan i za Miliće i za Vlasenicu, a krajnji cilj je što bolja usluga svim građanima – kaže Mihajlović.

Vaš Shooter!

Načelnik opštine Milići Marko Savić kaže da je osim formiranja uslužnog centra i rasijecanja rastinja na trasi dalekovoda, na sastanku bilo riječi i o rekonstrukciji određenih dalekovoda, sve u cilju poboljšanja elektrosnabdijevanja.

 – Dogovorili smo određene korake vezane za rekonstrukciju 35kV dalekovoda, konkretno Кamenica-Nova Кasaba, Nova Кasaba-Milići i Vlasenica-Milići i već su pokrenute tenderske procedure. Bilo je riječi i o aktiviranju 35kV dalekovoda Skelani-Gunjaci i smatram da će realizacijom ovih projekata snabdijevanje biti poboljšano – kaže načelnik Savić.

(Izvor: magic.ba)