Bratunac posjetio ambasador Slovenije

BRATUNAC

Bratunac posjetio ambasador Slovenije

 

U zvaničnoj posjeti opštini Bratunac bravio je Damijan Sedar, ambasador Slovenije kojeg je primio načelnik Srđan Rankić.

Razgovarali su o privrednom razvoju opštine Bratunac, povezivanju sa Privrednom komorom Republike Slovenije, Evropskom unijom i investitorima koji žele otvaranje privrednih pogona na teritoriji opštine Bratunac.


 – Očigledno je da će Bratunac zbog velikog interesovanja domaćih i stranih investitora postati centar ekonomskog razvoja u Podrinju, što će doprinijeti i otvaranju novih radnih mjesta za stanovnike Bratunca i stanovnike susjednih opština, sa obje strane Drine. Sve ovo će podstaći razvoj privrede, poljoprivrede i turizma. Ovo je prvi sastanak, koji je protekao odlično, a biće ih još u narednom periodu – ocijenio je Rankić, nakon sastanka.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mijesta..putujte udobno i sigurno na sve destinacije..vaše je samo da kazete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil

(Izvor: FB ESrebrenica)