Nastavak saradnje Policijske uprave Zvornik i „OSCE“-a

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Nastavak saradnje Policijske uprave Zvornik i „OSCE“-a

 

 

Na sastanku načelnika Policijske uprave Zvornik Aleksandra Vasiljevića sa  predstavnicima Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OSCE) iz Tuzle dogovorena je organizacija jednodnevnog seminar na teme krivičnih djela počinjenih iz mržnje i krivičnih djela terorizma i nasilnog ekstremizma na koji će biti pozvani i predstavnici Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. 

 – Ovom prilikom razgovarano je dosadašnjoj saradnji Policijske uprave i Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju kao i o budućim zajedničkim aktivnostima u radu Policijske uprave Zvornik i navedene organizacije. Sagovornici su ocijenili da je dosadašnja saradnja zadovoljavajuća te istakli važnost održavanja ovakvih sastanaka u cilju što efikasnijeg rješavanja određenih pitanja koja su u nadležnosti ovih institucija – saopšteno je iz PU Zvornik.

Dragu putnici, Euro Petrol Oil će na liniji Bijeljina-Budva u septembru saobraćati neparnim datumima iz Bijeljine a parinim datumima iz Budve. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona:
☎️ 065/141-380
☎️065/141-381
☎️065/141-382
Vaš Euro Petrol Oil.

(infobirac.net)