Lokalna uprava biće glavni sponzor Košarkaškom klubu „Bratunac“

BRATUNAC KOŠARKA

Lokalna uprava biće glavni sponzor Košarkaškom klubu „Bratunac“

 

Opština Bratunac biće glavni sponzor Кošarkaškom klubu „Bratunac“ rekao je načelnik ove opštine Srđan Rankić. Na nedavnom sastanku predstavnika КК „Bratunac“ i načelnika Rankića dogovoreno je da će ovaj klub nastaviti takmičenje u Prvenstvu BiH pošto je ispunio uslove i ostvario zapažene rezultate.

 – Poenta je da se u klub uključe naša djeca iz Bratunca i Srebrenice koja su dobra da igraju. Ono što je neophodno za formiranje tima jeste da se angažuju potrebni igrači uz prihvatljive uslove njihovi troškova i finansiranja, da to ne bude kao do sada – rekao je Rankić.

Sportski direktor КК „Bratunac“ Dane Dragičević kaže da su dobili podršku opštine Bratunac da nastave najveće košarkaško takmičenje u BiH, te da još očekuju i pomoć sponzora.

 – Budući da je dogovor bio prije par dana još uvijek smo u potrazi za igračima. Pokušaćemo i kao autsajderi da održimo rang takmičenja – rekao je Dragičević.

Ranije je iz kluba rečeno da su shodno dogovoru sa igračima iz prošle sezone obavili isplatu zaostalih primanja. Rankić je istakao da će oni pomoći sve uspješne klubove, a da će za košarkaše biti dovoljno polovina sredstava koje su do sada imali.

Euro Petrol Oil saobraća svakodnevno na liniji Bijeljina-Budva preko Zvornika,Vlasenice, Sokoca, Foče, Trebinja, Herceg Novog, Kotora, Tivta do Budve.
Polazak iz Bijeljine je u 17:45 h, a iz Zvornika u 19:00h.

(Izvor: FB ESrebrenica)