U saobraćajnim nezgodama u Oraovcu i Bratuncu povrijeđeno sedam lica

BRATUNAC CRNA HRONIKA ZVORNIK

U saobraćajnim nezgodama u Oraovcu i Bratuncu povrijeđeno sedam lica

FOTO: Ilustracija, arhiv

 

U saobraćajnim nezgodama koje su se desile su posljednja 24 sata, u Bratuncu i Oraovcu povrijeđeno je sedam lica, potvrđeno je iz jutros iz PU Zvornik.

U nezgodi u Oraovcu koja se desila oko 18,30 časova povrijeđena su četiri lica.

 – Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla, u mjestu Oraovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestovala dva vozila, putnički automobil marke „škoda“, i automobil marke „reno”. Tom prilikom povrede su zadobili vozač škode M.S., suvozač S.S. i putnik A.S. svi iz Lukavca i vozač automobila „reno” R.M. iz mjesta Gušteri kod Zvornika. Povrijeđena lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći  – saopštili su iz PU Zvornik i dodali da su uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice Zvornik, koji će protiv vozača R.M. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

U nezgodi u Bratuncu povrijeđena su tri lica kojima je pomoć takođe ukazana u zvorničkoj bolnici.

 – Na regionalnom putu Bratunac – Skelani, opština Bratunac, oko 16,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovli putnički automobil „buba” kojim je upravljalo lice J.F. iz Bratunca, i putnički automobil marke „pežo” kojim je upravljalo lice N.L. iz Tuzle, a prilikom čega su tri lica zadobila tjelesne povrede. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku – naveli su iz PU Zvornik.

(infobirac.net)