Najvredniji srednjoškolci iz Vlasenice nagrađeni ekskurzijom

VLASENICA

Najvredniji srednjoškolci iz Vlasenice nagrađeni ekskurzijom

 

Srednjoškolci koji su svojim nastupima na takmičenjima dostojno predstavljali Srednjoškolski centar „Milorad Vlačić“ iz Vlasenice nagrađeni su ekskurzijom.

Vaš Shooter!

 – Uz podršku opštinske uprave, za đake koji su u protekloj školskoj godini predstavljali našu školu u najboljem svjetlu na brojnim takmičenjima, te njihove mentore,  upriličena je edukativna ekskurzija. Naši đaci su posjetili čuvenu karlovačku gimnaziju u čijim klupama je znanje sticao i Branko Radičević, upoznali se sa istorijom Sremskih Кarlovaca, na Petrovaradinu slušali o ljepotama i znamenitostima Novog Sada – saopštili su iz škole i dodali da su učenici poručili upravi da za sljedeću godinu priprema novu maršrutu, jer obećavaju još bolje rezultate  u školskoj godini koja dolazi.

Dodijeljene diplome i medalje

Na prijemu za geografe, učesnike  Nacionalne i Evropske  geografske olimpijade, direktor Pajsija Petrović je uručio diplome i osvojene medalje, koje su proteklih dana iz Beograda stigle na adresu škole.

 – Mladi geografi su do direktorove kancelarije stigli pravo iz geografskog kabineta, u kome se, pod budnim okom svog mentora, profesora Dragana Ilića, svakodnevno pripremaju za predstojeću Svjetsku geografsku olimpijadu – stoji u saopštenju.

(infobirac.net)