Bokserke dočekane uz bakljadu

BORILAČKI SPORTOVI ZVORNIK

Bokserke dočekane uz bakljadu

Uz bakljadu Zvorničani su sinoć dočekali Anastasiju Bošković i Draganu Jovanović koje su na Evropskom juniorskom prvenstvu u boksu u Gruziji u dresu Srbije osvojili dvije bronzane medalje.

Trener Bokserskog kluba „Obilić“ iz Zvornika Mirko Ždralo zahvalio se na dočeku i naglasio da su Anastasija Bošković, Dragana Jovanović iz Zvornika i Đina Miletić iz Čačka u reprezentaciji Srbije osvojile tri bronzane medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u boksu.

 – Ovo je istorijski uspjeh naših djevojaka, što nije slučajno jer radom dokazujemo da imamo potencijal i da pravimo velike šampione – rekao je Ždralo i podsjetio da je Dragana Jovanović iz Novog Sada prešla u Zvornik da živi i da trenira u „Obiliću“, na čemu nije pogriješila.

 

Jovanovićeva je rekla da je za nju ovo bilo četvrto evropsko prvenstvo na kome je postigla veliki uspjeh.

 – Mislim da sam mogla i bolje, ali se nadam da ću na narednom evrpskom prvenstvu postići još bolji uspjeh – rekla je ona.

Boškovićeva je istakla da osvojena bronzana medalja za nju predstavlja dodatnu motivaciju da nastavi sa jačim treninzima.

 – U tom smislu veliki su mi planovi za budućnost, a jedna od najvećih želja je da se plasirma na olimpijske igre – rekla je Boškovićeva.

(infobirac.net)