ЗВОРНИКФУДБАЛ

Jović spasilac: Partizan remizirao protiv Mure (VIDEO)

Jović spasilac: Partizan remizirao protiv Mure (VIDEO)

nemanja jovic partizan reprezentacija srbije
FOTO: Ilustracija, agencije

 

Fudbaleri Partizana remijem su započeli pripreme u Sloveniji, budući da su u Morksoj Soboti odigrali nerešeno protiv šampiona Slovenije – 2:2 (2:0), prenosi Arena sport.

Zvanično najbolji slovenački tim daleko više je odmakao u pripremnom procesu, što se videlo i tokom 90 minuta igre, budući da su igrači srpskog vicešampiona bili mnogo umorniji usled činjenice da su juče imali dva jaka, a jutros jedan trening slabijeg intenziteta.

Muri je ovo bila četvrta pripremna utakmica, ekipi trenera Aleksandra Stanojevića prva i sasvim je očekivano bilo da se domači igrači bolje kreću na terenu i da budu svežiji.

Upravo tu činjenicu su i iskoristili prvotimci slovenačkog tima i u prvih 45 minuta nametnuli jak ritam meča, koji Partizanovi igrači nisu mogli da isprate, pa su na kraju imali i mnogo sreće što nisu primili više od dva gola.

Međutim, u nastavku meča, nakon što je na teren ušla druga grupa igrača crno-belih, situacija na terenu se izmenila i tim iz Humske je zaigra mnogo bolje i sasvim zasluženo uspeo da izbegne poraz.

Najzaslužniji za to je mladi napadač Nemanja Jović koji je postigao oba pogotka za tim iz Humske. Najpre je u 60. minutu maetsralno reagovao na ubačenu loptu Marka Živkovića, a onda u finišu susreta još jednom zatresao mrežu slovenačke ekipe na zadovoljstvo trenera Aleksandar Stanojevića.

Fudbaleri Partizana naredni meč igraju u sredu, 30. juna, a rival će im biti ekipa Kopra.

(Izvor: tvarenasport.com)