Zvornička biblioteka najbolja u Republici Srpskoj – prijem u Gradskoj upravi

ZVORNIK

Zvornička biblioteka najbolja u Republici Srpskoj – prijem u Gradskoj upravi

 

Društvo bibliotekara Republike Srpske nagradu „Đorđe Pejanović“ za najbolju biblioteku Republike Srpske u 2020. godini, dodijelilo je zvorničkoj biblioteci. Tim povodom gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je prijem za sve zaposlene u ovoj javnoj ustanovi.

 – JU Narodna biblioteka i muzejska zbirka još jednom je u Zvornik donijela priznanje, a to je rezultat timskog rada, u kome su učestvovali svi zaposleni –  istakla je Nega Stjepanović, direktorica ove ustanove.

Stjepanovićeva se zahvalila zaposlenima za zalaganje u prethodnom periodu.

 – Oni su svojim znanjem uspjeli da knjigu presele iz realnog u virtuelni svijet organiziujući različite onlajn radionice. Mi smo u toku vanrednog stanja na našoj opremi izrađivali vizire za medicinsko osoblje. Ovo priznanje je ujedno priznanje za naš grad, za našeg gradonačelnika koji svesrdno podržava rad biblioteke – rekla je Stjepanovićeva.

 – Dugujemo veliku zahvalnost našoj gradskoj biblioteci. To je jedna renomirana ustanova, koja ima svoje ime i prezime i koja je odškolavala i navikla čitanju mnoge generacije naših sugrađana. Želim im još puno uspjeha u radu koji im predstoji. Grad će im svakako biti podrška u budućnosti, a od njih očekujemo da budu podrška svim našim sugrađanima koji žele, vole i hoće da čitaju – naglasio je Zoran Stevanović, gradonačelnik Zvornika te pozvao najmlađe Zvorničane da čitaju knjige, ali ne preko interneta, odnosno mobilnih uređaja.

(Izvor: gradzvornik.org)