Najuspješniji đaci u Bratuncu dobili nagrade

BRATUNAC

Najuspješniji đaci u Bratuncu dobili nagrade

 

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić upriličio je svečani prijem za učenike generacije, pobjednike republičkih takmičenja i “vukovce“ iz bratunačkih osnovnih škola i srednjoškolskog centra, kojima je uručio opštinske diplome i novčane nagrade, povodom završetka školske godine.

Sa 150 КM nagrađena je učenica generacije u bratunačkom srednjoškolskom centru Nikolina Ostojić. U kategoriji osnovaca najistaknutiji bili su Veljko Dragičević, učenik generacije OŠ “Vuk Кaradžić“, Dajana Jakovljević, učenica OŠ “Branko Radičević“ i Anđela Milovčević, učenica OŠ “Petar Кočić“.

Diplome i po 100 КM dobili su “vukovci“ i pobjednici republičkih takmičenja.
.

Rankić je ovom prilikom pozdravio učenike i čestao im na postignutim rezultatima.

 – Drago mi je što sam imao priliku da ugostim najbolje učenike i da im pokažem da imaju svu našu podršku. Ova djeca na najbolji način afirmišu našu opštinu. Želim im mnogo uspjeha u radu i daljem školovanju. Ovi učenici imaju dobar nastavni kadar, kvalitet i njeguju tradiciju uspjeha te se nadam da će tako i ostati – rekao je Rankić u obraćanju medijima.

Nagrade i priznanja pozitivno će uticati na uspješan nastavak rada i truda ovih đaka.

 – Drago mi je i mnogo mi znači ova nagrada. Ona nam daje motivaciju da nastavimo sa uspjesima, nadam se da ćemo opravdati i biti ponos našeg grada – rekao je Veljko Dragičević, đak generacije OŠ “Vuk Кaradžić.

Iz budžeta opštine Bratunac za ove nagrade izdvojeno je ukupno 1.400 КM.

(Izvor: opstinabratunac.org)