Milići: Za treće dijete besplatan boravak u vrtiću, za drugo cijena niža za 20 posto

MILIĆI

Milići: Za treće dijete besplatan boravak u vrtiću, za drugo cijena niža za 20 posto

 

Ukoliko je troje i više djece iz iste porodice upisano u vrtić u opštini Milići, treće i svako sledeće dijete iz iste porodice imaće besplatan boravak u obdaništu, a za drugo dijete iz iste porodice cijena je umanjenja za 20 odsto, prenosi Radio Magic.

Šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti u opštini Milići, Milka Todorović kaže da su pomenute povlastice donesene na osnovu odlluke o izmjenama i dopunama odluke o ekonomskoj cijeni boravka u PU Poletarac Milići.

euro

 – Trenutno su tri porodice čija djeca su upisana u obdanište, oslobođene plaćanja a od septembra očekujemo još jedno dijete – kaže Todorovićeva.

Cijena cjelodnevnog (devetočasovnog) boravka u PU Poletarac u Milićima iznosi 110 КM, poludnevni (petočasovni, doručak i ručak) je 80 КM dok je za igraonički program (tročasovni, doručak) potrebno izdvojiti 50 КM.

Odluka o izmjenama i dopunama odluke o ekonomskoj cijeni usluga u PU Poletarac u Milićima, usvojena je jednoglasno na III redovnoj sjednici Skupštine opštine Milići, a njena primjena počinje od 1.juna 2021.

Vaš Shooter!

(Izvor: magic.ba)