ЗВОРНИКФУДБАЛ

Drina u čudnoj utakmici sa puno preokreta uspješnija od Modriče

Drina u čudnoj utakmici sa puno preokreta uspješnija od Modriče

IMG 3201

U jednoj veoma čudnoj utakmici bivših premijerligaša fudbaleri Drine su ostvarili pobjedu koja ih praktično ostavlja u prvoligaškom društvu.

Meč je bolje otvorio domaći tim i već u 11. minutu stigao do vođstva. Nakon greške štopera gostiju Koprivice lopta je došla do Ilića koji je driblingom izbacio kompletnu odbranu Modriče i onda nesebično uposlio Tadića, kome nije bilo teško da pošalje loptu u praznu mrežu sa sedam metara. Prvi udarac gostiju prema golu viđen je u 16. minutu kada je Kostadinović šutirao sa ivice šesnaesterca preko gola. U 35. minutu domaći tim stiže do drugog pogotka. Akciju je počeo Jovanović koji je odlično uposlio Ilića na lijevoj strani, a nakon njegovog centaršuta u šesnaestercu gostiju loptu je na volej uhvatio Ristović i sa desetak metara poslao u desni donji ugao.

Veliku priliku su imali gosti u 44. minutu kada je Kostadinović izašao sam pred Drakulića i šutirao sa šesnaest metara, ali je prečka bila saveznik domaćeg tima. Već u narednom napadu gostujućeg tima Jevtić je u šesnaestercu domaćih srušio Kojića, a sudija Gigović pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je upravo Kojić, pa se na odmor otišlo rezultatom 2:1 za Drinu.

178091507 137384975063766 7493259321805419165 n

U nastavku gosti za samo desetak minuta stižu do potpunog preokreta. U 47. minutu nakon kornera Demonjić je prihvatio loptu na desetak metara od domaćeg gola i pogodio desni donji ugao, te donio izjednačenje Modriči. U 56. minutu vođstvo gostima i potpuni preokret doneo je Koprivica koji je šutirao sa tridesetak metara i pogodio gornji desni ugao.

Nakon toga je domaći sastav krenuo na sve ili ništa, a u 62. i 63. minutu dobre prilike nisu iskoristili Donevski i Zarić. U 64. minutu Marković nakon asistencije Zarića sa sedam metara pogađa mrežu ,,uljara“ za izjednačenje. U 66. minutu domaći sastav stiže do vođstva. Tvrdišić je dobro uposlio Markovića koji je prihvatio loptu na desnoj strani i da desetak metara pogodio dalji ugao gostujućeg gola. 

drina 4

Na današnjem susretu u prvoj postavi Drine od domaćih igrača nastupio je jedino kapiten Aleksandar Ilić, a trener Mićo Jevtić uspješno završava misiju i gotovo je izvjesno da ukoliko on ostane u klubu, naredne sezone niko iz Zvornika neće igrati za Drinu.

DRINA – ALFA MODRIČA

4 : 3 (2 : 1)

ZVORNIK – Gradski stadion. Bez publike. Sudija: Velibor Gigović (Gradiška) 6. Strelci: Tadić u 11, Ristović u 35. i Marković u 64. i 66. minutu za Drinu, Kojić u 45. minutu iz jedanaesterca, Demonjić u 47. i Koprivica u 56. minutu za Alfa Modriču. Žuti kartoni: Jevtić, Ilić, Zarić (Drina).

DRINA: Drakulić, Tvrdišić, Jevtić, Ristović, Ilić, Tadić (od 58. Marković), Sićović (od 77. Jezdić), Zarić (od 77. Damjanović), Babić, Novaković (od 28. Jovanović), Donevski.

ALFA MODRIČA: Simić, Kovač, Koprivica, Vuković (od 61. Miljević), Kostadinović, Demonjić, Ninković (od 46. Živković), Prljeta, Lukić, Božić, Kojić (od 70 Vujić -).

infobirac.net