Drina ubjedljivo poražena na gostovanju Zvijezdi 09 – Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi

FUDBAL ZVORNIK

Drina ubjedljivo poražena na gostovanju Zvijezdi 09 – Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi

U utakmici za zaborav fudbaleri Drine su poraženi na gostovanju u Etno selu Stanišići rezultatom 3:0. Fudbaleri Zvijezde 09 su iskoristili novo blijedo izdanje tima iz Zvornika koji sa klupe vodi predsjednik, trener, ekonom, redar, sekretar, i po potrebi igrač Mićo Jevtić.

Bez kapitena Aleksandra Ilića, koji je isključen na susretu protiv Sutjeske, ekipa Drine nijednom ozbiljnije nije zaprijetila domaćem golmanu.  Bez obzira na sve to nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka.

Meč je riješen praktično u samo dva minuta. U 61. minutu nakon akcije domaćih, lopta je stigla do Ognjena Stjepanovića, a bivši igrač Drine je sa tri metra sproveo u mrežu.

Samo sedamdesetak sekundi kasnije akciju domaćih pogotkom je krunisao Dražić, koji je sa petnaestak metara iskosa sa lijeve strane pogodio mrežu Drine. 

U 90. minutu susreta Tvrdišić je igrao rukom u svom šesnaestercu, pa je dosuđen jedanaesterac za tim iz Etno sela Stanišići. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Stjepanović.

Nakon ovog novog poraza nikome nije jasno zašto Mićo Jevtić ne ode sam iz kluba, jer je žalosno da Drinina djeca pune mrežu kluba iz Zvornika, a da na terenu u dresu našeg kluba osim kapitena na današnjem meču Markovića, bude još samo Alić od domaćih igrača. 

Kada je Mićo veliki mag zvorničkog fudbala prije nekoliko sezona otjeran iz kluba, mislili smo da se neće vratiti. Ali, on se kao vampir vratio da isisa i ovo malo fudbalske krvi koja je ostala u Zvorniku. Dobar dio zasluga za ovakvo stanje u klubu snose i oni koji su ga vratili i koji ga drže u klubu.

Jedina srećna okolnost za Drinu ove sezone je činjenica da su Jedinstvo i Podrinje bili pred raspadom, a da Sutjeska nikako ne može da poveže dvije dobre utakmice, zbog čega je tim iz Zvornika van zone ispadanja.

Leteći cirkus Miće Jevtića ponovo radi, a vidjećemo dokle će raditi!

infobirac.net