ОСТАЛИ СПОРТОВИ

Košarkaši igraju drugu utakmicu plej-ofa, rukometaši gostuju u Kotor Varoši, fubaleri kod „Stanišića“, odbojkašice dočekuju Maglić

Košarkaši igraju drugu utakmicu plej-ofa, rukometaši gostuju u Kotor Varoši, fubaleri kod „Stanišića“, odbojkašice dočekuju Maglić

IMG 3213

 

U revanš utakmici plej ofa za košarkaše, Drina Princip će igrati protiv ekipe Budućnost iz Bijeljine. U prvom susretu Bijeljinci su slavili sa 68:53. Igra se na dvije dobijemne utakmice tako da, ako Zvorničani trijumfuju, igraće se majstorica u Bijeljini.

Utakmica se igra u nedjelju u Zvorniku od 19 časova.

U 18. kolu Prve odbojkaške lige, odbojkašice Drine očekuju ekipu Maglića iz Foče. Susret je zakazan za nedjelju od 15 časova.

centar logo 1 1

Rukometaši Drine u 18. kolu Prve lige Republike Srpske gostuju kod ekipe Kotor Varoša.

Fudbaleri Drine u 24. kolu Prve lige Republike Srpske gostuju kod ekipe Zvijezda 09 u Etno selu Stanišići. Ostali parovi su: Slavija-Modriča, Sutjeska-Tekstilac, Željezničar-Leotar, Sloboda-Borac, Rudar Prijedor-Jedinstvo, Sloga-Ljubić i Kozara-Podrinje.

U 27. kolu Premijer lige BiH, Borac je domaćin ekipi Širokog Brijega. Radnik gostuje kod ekipe Tuzla siti, a Krupa kod Veleža. Derbi je u Mostaru, gdje Zrinjski dočekuje Sarajevo. Još igraju: Željezničar-Olipmik i Sloboda-Mladost.

zo zi 1

U 25. kolu Mačvanske okružne lige, Rudar iz Brasine je domaćin ekipi Sloge iz Lipničkog Šora.

(Za infobirac.net – D.Gajić)