ВЛАСЕНИЦА

Policija traga za nasilnikom: Presreo mušarca na cesti, pa ga brutalno pretukao – zbog povreda završio na UKC-u u Tuzli

Policija traga za nasilnikom: Presreo mušarca na cesti, pa ga brutalno pretukao – zbog povreda završio na UKC-u u Tuzli

poli 3 sa zigom 1

 

Policijskoj stanici Vlasenica, sinoć oko 00,05 časova, prijavljeno je da je na području Vlasenice, nepoznato lice upravljajući putničkim automobilom, sustiglo lice M.T. koje je upravljalo putničkim automobilom marke „reno”, nakon čega je zaustavilo vozilo i fizički ga napalo, nanijevši mu tjelesne povrede.

173965861 2852329414989181 4133243874471613099 n
Vaš Shooter!

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, utvrdili da postoje osnovi sumnje da se u vezu sa navedenim događajem može dovesti lice inicijala S.Đ.

Bilbord bridge

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji se izjasnio da navedeni događaj ima obilježja krivičnih djela „Teška tjelesna povreda“ i „Izlaganje opasnosti“. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na pronalasku osumnjičenog i vozila kojim je upravljao.

vidikovac

(PU Zvornik)