Racija kod Bijeljine: Korona žurka sa muzikom uživo

REGION

Racija kod Bijeljine: Korona žurka sa muzikom uživo

 

Inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove i policijsku službenici PU Bijeljina sinoć su u bijeljinskom naselju Dijelovi zatekli 22 osobe u vikendici u kojoj se izvodila muzika uživo, a dva lica su uhapšena zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U saopštenju se navodi da su četiri lica zatečena ispred objekta.

Navodi se da je kontrola poštovanja epidemioloških mjera u vezi sa sprečavanjem širenja virusa korona izvršena protekle noći od 22.00 do 24.00 časa.

Vaš Shooter!

Zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti uhapšena su lica čiji su inicijali C.V. iz Bijeljine i T.P, državljanka Srbije.

Prilikom pregleda, kod lica M.T, državljanke Srbije, pronađena je medicinska droga za koju nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog.

Policijski službenici su zbog nepoštovanja epidemoloških mjera /nenošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru/ izdali 21 prekršajni nalog po članu 43 Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, dok je protiv lica T.P. pokrenut prekršajni postupak.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon dokumentovanja krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima dostavi izvještaj tužilaštvu protiv vlasnika vikendice i organizatora zabave.

– Radi zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo, policijski službenici MUP-a Republike Srpske će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti – navodi se u saopštenju.

‼️‼️ V I K E N D A K C I J A ‼️‼️
02.04.i 03.04.
-20% Na Novu Kolekciju
Od – 30% do 50% na određene artikle
Porucite on line ili dođite licno..
Vidimo se!
Vaš, Shooter-Zvornik!!!

(Izvor: rtrs.tv)