Stojković: Učinićemo sve da ostanemo prvi

REGION

Stojković: Učinićemo sve da ostanemo prvi

 

Srbija je odlično krenula u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine u Kataru. Nakon tri utakmice ima sedam osvojenih bodova, a veoma važno je što su na gostovanju prošli Azerbejdžan i slavili 2:1.

Vaš Shooter!

Imali su „orlovi“ terensku inicijativu, stvarali šanse ali je na kraju presudio raspoloženi Aleksandar Mitrović

– Učinićemo sve da ostanemo prvi do kraja i vjerujem da možemo. Tu želju niko ne može da nam oduzme. Očekivao sam ovakav meč. Uspjeli smo da osvojimo tri boda. Ponašanje i zalaganje igrača je na zaista  visokom nivou pa rezultati dolaze iz toga. Izmjene su donijele da  ponovo uspostavimo na ritam. Drugi gol je posljedica toga. Zaista Mitrović ima fantastičan skor – rekao je Stojković nakon meča.

Znao je selektor da ekipu očekuje težak meč.

– Znali smo da  će biti jako teško i tako smo se spremali . Prvo poluvrijeme u kojem smo dominirali, imali igru i vođstvo ne smije da zavara jer se još jednom pokazalo kako jedna sitnica može da preokrene meč. Neće ovdje niko slavili sa 4:0, ili 5:0Zasluženo smo pobjedili a u svakoj utakmici moramo da igramo ovako, da se ne predajemo. Igrači su pokazali strahovitu želju. Čestitam im na tome i prezadovoljan sam –poručio je novi selektor Srbije.

izvor: srpska info