ЗВОРНИК

Rukometaši Drine kao domaćini u Milićima savladali Kozaru

Rukometaši Drine kao domaćini u Milićima savladali Kozaru

viber image 2021 03 28 16 01 12

 

Zbog kazne nakon incidenata na meču sa Slogom 2, rukometaši Drine su svoj meč kao domaćini protiv Kozare iz Kozarske Dubice morali odigrati u Milićima, ali i pored toga ostvarili su pobjedu rezultatom 27:26.

U rezultatski veoma neizvjesnoj utakmici viđena je velika borba, a ekipe su se smjenjivale u vođstvu. Nakon prvih 30 minuta susreta Drina je imala prednost od 11:10.

I u nastavku se vodila bespoštedna borba za svaku loptu, a u posljednjih 60 sekundi se ušlo rezultatom 26:26. Nakon neiskorišenog napada Drine gosti iz Kozarske Dubice su imali priliku da stignu do pobjede, ali su napravili prekršaj u napadu. Tada je munjevito sijevnula kontra Drine koju je na tri sekunde do kraja realizovao Admir Kišić i postavio konačnh 27:26 za tim iz Zvornika.

Na ovom susretu Zvorničani su nastupili bez tri standardna prvotimca koji su suspendovani i povrijeđeni, pa ova pobjeda dodatno dobija na težini. Rukometaši Drine su pokazali karakter i osam kola prije kraja nalaze se na drugoj poziciji u šampiontu, a u narednom meču u Zvorniku dočekuju ekipu Bijeljine.

DRINA – KOZARA

27 : 26 (11 : 10)

MILIĆI – Dvorana u Milićima. Sudije: Dejan Berjan i Goran Ilić (I.Sarajevo). Sedmerci: Drina 3(1), Kozara 5 (4). Isključenja: Drina 8 minuta, Kozara 12 minuta.

DRINA: Todorović, Popović 1, Vidaković 5 Tomić, Mijatović 5, Čvorić 3, Bašić, Kikić, Marković 2, Sabljić, Tešanović 6, Kišić 5. Trener: Aleksandar Golubović.

KOZARA: Cvijanović, Vuleta, Handagić, Bižić, Kos 6, Đenadija 6, Mujagić, Bursać, Kondić, Stijović 1, Stanić 11, Delić 1, Arnautović, Arsenić 1, Šekerac, Toljević. Trener: Danko Patalica.

infobirac.net