Servisne informacije 26.3.2021.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.3.2021.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Milićima. 

U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na krovnoj konstrukciji na porodičnoj kući u Oraovcu.


U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Zelinje II“, te će u periodu od  10 do 14 časova bez struje biti izlaz prema rijeci.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Čelopek IV – Galići“, te će u periodu od  09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Zbog radova na trafostanici „Kula grad II“, u periodu od  11 do 12 časova bez struje će biti izlaz prema Srpskoj Varoši.

 

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Vlasenica“, te će u periodu od  09 do 15 časova bez struje biti Podbirač.

Radovi će se izvoditi i u opštini Šekovići te će u periodu od 10 do 13 časova bez električne enegije biti Popovići.

Na podrčju RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.


Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -3ºC u višim do 0 ºC u nižim predjelima regije Birča.

Vaš Shooter!

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net – arhiv