Jović: Nema umora kad Srbija zove!

ZVORNIK

Jović: Nema umora kad Srbija zove!

 

Nemanja Jović poslije četvrtog gola za Partizan preusmjerio je obaveze prema mladoj reprezentaciji Srbije za koju bi trebao debitovati u meču sa Turskom.

Novom mladom reprezentativcu Srbije, odlukom selektora Ilije Stolice, u Bačkoj Palanci bilo je potrebno svega 14 minuta da se upiše u strijelce poslije ulaska sa klupe u drugom poluvremenu umjesto Asana.

 

Ovo je nekadašnjem kadetskom reprezentativcu BiH četvrti gol za 403 minuta provedena na terenu. Više nego dobar učinak ukoliko se ima u vidu da Jović mrežu rivala trese na svaki 101 minut, stigao je i dva puta da asistira saigračima (protiv Mladosti i Rada).

– Presrećan sam. Golovi mi daju dodatnu snagu da treniram još više i budem sve bolji na terenu. Nadam se da se neću zaustaviti na ovoj brojci i da će biti još dosta pogodaka do kraja sezone u oba takmičenja – kaže Nemanja Jović.

Vaš Shooter!

Posljednjim sudijskim zviždukom u Bačkoj Palanci, krenula je polemika da li je za Partizan dobro što je počela reprezentativna pauza. Parni valjak djeluje nezadrživo, mada je osim Vojvodine u posljednje vrijeme imao za rivale ekipe iz donjeg dijela tabele.

Većih problema crno-bijeli nisu imali ni u kupu jer je Voždovac odlučio da najjačem sastavu Partizana suprostavi gotovo drugi tim, sa više bonus igrača.

– Umora ima, ali moramo dalje, sve se zaboravlja uoči narednih utakmica. Pokazali smo veliki kvalitet prethodnih nedelja, nadam se da su navijači zadovoljni, ne planiramo tu da stanemo, učinićemo sve da pobjednička se-rija traje što je moguće duže – kaže Jović.

Novo iskustvo zasluženo je pred Nemanjom Jovićem, 30. marta dobiće vjerovatno priliku da debituje za mladu reprezentaciju Srbije, u prijateljskoj utakmici protiv Turske u Alanji.

– Preusmjerio sam se na obaveze u mladom državnom timu. Želim da ispunim očekivanja selektora Ilije Stolice i javnosti.

Imaće Jović društvo iz Partizana u mladom timu Srbije, pozvani su i Filip Stevanović, Lazar Pavlović i Svetozar Marković.

– Značiće mi mnogo njihovo prisustvo. Kad god možemo provodimo zajedno vrijeme van terena. Nemam dilemu da ćemo svi dati maksimum da se iz Turske vratimo sa pobjedom – istakao je Jović.

infobirac.net