ЗВОРНИК

Pripadnici Republičke uprave civilne zaštite danas su izvršili dezinfekciju 10 gradskih ustanova u Zvorniku

Pripadnici Republičke uprave civilne zaštite danas su izvršili dezinfekciju 10 gradskih ustanova u Zvorniku

РУЦЗ 1 1

 

Pripadnici Republičke uprave civilne zaštite danas su izvršili dezinfekciju zgrada Osnovne škole „Sveti Sava“, Dječijeg vrtića „Naša radost“, obje srednje škole, Gradske uprave, Policijske uprave Zvornik, Osnovnog suda, pošte, bolnice i Doma zdravlja.

РУЦЗ 3
Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović rekao je da je ova aktivnost sprovedena po Zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije kojim je naređeno Republičkoj upravi civilne zaštite da zajedno sa civilnom zaštitom gradova i opština hitno izvrše dezinfekciju objekata u kojima se dešavaju masovnija okupljanja građana.

РУЦЗ 4

– Hitna dezinfekcija se, kao i sve druge mjere koje sprovodimo, vrši se s ciljem sprečavanja daljeg širenja virusa korona. Ovom prilikom se zahvaljujem Republičkom štabu za vanredne situacije i Republičkoj upravi civilne zaštite, a Gradska uprava će dezinfekciju sutra nastaviti u svim ostalim osnovnim školama i područnim odjeljenjima, kao i dječijim igralištima – rekao je Ivanović.

РУЦЗ 5

Ivanović je saopštio da su već sinoć preduzeće „Vodovod i komunalije“ i Služba profesionalne vatrogasne jedinice obavili dezinfekciju ulica, trotoara i šetališta u gradu.

РУЦЗ 6

On je naglasio da će, sve dok bude potrebe za tim, redovno biti vršena dezinfekcija ustanova i javnih površina što će se finansirati sredstvima iz gradskog budžeta.

infobirac.net