Servisne informacije 11.3.2021.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.3.2021.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela u Srebrenici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu intervenciju na gašenju vatre u kontejneru u gradskom području Zvornika.


U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Radovi će se izvoditi i u opštini Osmaci, na trafostanici „Osmaci – centar“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Lukama i crkvi.


Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Vikend naselje“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti dio potrošača koji se napajaju iz ove trafostanice (izlaz II).

Na području radne jedinice Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Ingrap – javor“ te će u periodu od 15 do 15:30 časova bez struje biti dio Trga Miloša Obilića. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Vlasenica-Luke, Milići-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično raskvašenog snijega na kolovozu u visini do 1 cm, a na putu Šekovići-Kaštijelj ima do 1 cm utabanog snijega na kolovozu.

Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -10 ºC u višim do 0 ºC u nižim predjelima regije Birča.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net