Tekvondo klub Zvornik ostvario veliki uspjeh na prvenstvu RS – Ekipno treće mjesto i 12 zlatnih medalja u pojedinačnoj konkurenciji

ZVORNIK

Tekvondo klub Zvornik ostvario veliki uspjeh na prvenstvu RS – Ekipno treće mjesto i 12 zlatnih medalja u pojedinačnoj konkurenciji

Na 22. prvenstvu Republike Srpske u tekvondou koje je održano u Zvorniku, takmičari TKDK ,,Zvornik”, koji je bio organizator takmičenja, ostvarili su odlične rezultate.  

U konkurenciji 15 klubova i 281 takmičara iz Republike Srpske TKDK ,,Zvornik” je stigao do trećeg mjesta u ukupnom plasmanu. U konkurenciji seniorki i kadetkinja ekipno je osvojeno drugo mjesto, dok su vrtićanci bili treći.

Za najbolju seniorku prvenstva je poglašena Zorana Sandić koja nadmoćno stigla do titule u kategoriji do 67 kilograma, iako je još uvijek juniorka. Za najboljeg mlađeg kadeta proglašen je Jeremija Ćirković koji je nastupao u kategoriji do 30 kilograma.

U pojedinačnoj konkurenciji osvojeno je 12 zlatnih, 6 srebrenih i dvije bronzane medalje.

Zlatnim odličjima su se okitili Zorana Sandić, Dragan Živković, Dejan Jović, Amila Šahbegović, Đorđe Živković, Andrej Nikolić, Nenad Đukić, Milan Sandić, Jeremija Ćirković, Veljko Bošković, Aleksa Pelemiš i Marija Jokić koja je nakon pionirske i kadetske stigla do juniorske titule prvaka Republike Srpske.

infobirac.net