OŠ „Desanka Maksimović“ – u toku prijava za upis djece u prvi razred

ZVORNIK

OŠ „Desanka Maksimović“ – u toku prijava za upis djece u prvi razred

 

Iz Osnovne škole „ Desanka Maksimović“ iz Čelopeka obavještavaju roditelje da je u toku prijava djece dorasle za upis u prvi razred, za školsku 2021/2022. Godinu, saopšteno je iz škole.

Roditelji djecu mogu da upišu u stručnoj službi škole u Čelopeku, kao i u područnim odeljenjima u Karakaju, Ceru, Petkovcima, Oraovcu i Križevićima.

Vaš Shooter!

 – Rok za prijave, koje  se vrše radi izrade rasporeda testiranja djece za upis u prvi razred, ističe 15.marta ove godine dok će testiranje djece biti obavljeno u aprilu mjesecu. U prvi razred upisuju se sva djeca rođena 2015. godine, a koja će do 31. avgusta 2021. godine navršiti šest godina. U prve razrede mogu se upisati i djeca koja će do kraja tekuće kalendarske godine (do 31. decembra 2021.) navršiti šest godina, ali na zahtjev roditelja ili staratelja i na osnovu mišljenja komisije koja utvrđuje zrelost djeteta za polazak u školu – saopštili su iz škole.

U prvi razred može biti upisano i dijete starije od šest godina koje zbog bolesti ili iz drugih razloga ranije  nije  upisano u školu. Prilikom prijave djeteta roditelji su dužni da dostave izvod iz matične knjige rođenih sa upisanim JMB,  kao i adresu stanovanja i broj telefona, te potvrdu o prebivalištu.

Tehnički pregled – vaš „Euro petrol oil“!

(Izvor: juosdmaksimovicblog)