Zvornik: Nekoliko porodica i „Nemanjići“ pomažu donacijama odjeljenja za djecu sa smetnjama u razvoju

ZVORNIK

Zvornik: Nekoliko porodica i „Nemanjići“ pomažu donacijama odjeljenja za djecu sa smetnjama u razvoju

 

Nekoliko porodica iz Zvornika i inostranstva, kao i organizacija „Nemanjići“ već duži period obezbjeđuju donacije za učenika dva posebna odjeljenja za djecu sa smetnjama u razvoju u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ iz Zvornika.

Nedavno su od porodice Snežane i Gorana Jovića iz Švajcarske dobili lapotop računar za učionicu gdje ova djeca pohađaju nastavu.

Vaš Shooter!

 – Jovići već duže vrijeme pomažu posebna odjeljenja, odnosno u posljednjih šest godina doniraju odjeću, obuću te novčana sredstva u iznosu od 200 franaka godišnje. Sad su donirali laptop. Prije toga, od organizacije „Nemanjići“ za ove učenike je donirana bijela tabla i didaktički materijal. Pored toga, od „Nemanjića“ smo još dva puta imali donaciju u didaktičkom materijalu, odjeći i obući. Braća Miloševići iz Trnovice su dali novac te su kupljene su jakne i čizme za učenike u oba odjeljenja. Imali smo i donaciju iz Austrije od porodice Alimanović, a tada je kupljena obuća za ove učenike – rekao nam je Goran Ivanović, direktor OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika i dodao da je bilo još donacija u odjeći i obući za učenika ove škole.

(infobirac.net)