ЗВОРНИК

Ristić: Nastaviti sa pomoći demobilisanim borcima teškog materijalnog stanja

Ristić: Nastaviti sa pomoći demobilisanim borcima teškog materijalnog stanja

zvornik lazar ristic

 

U protekle dvije godine uz pomoć Gradske uprave u Zvorniku i Gradske boračke organizacije uručena je pomoć za devet demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske koji su u teškoj materijalnoj situaciji.

Lazar Ristić, predsjednik ove ogranizacije kaže da je uglavnom uručena pomoć u građevinskom materijalu te kroz obezbjeđivanje majstora za izvođenje radova na stambenim objektima u kojima žive.

viber slika 2021 01 14 11 43 44
Vaš BP Diskont!

 – Pomoć je uručena u više mjesnih zajednica za demobilisane borce koji su živjeli u neuslovnim objektima, a sve sa ciljem kako bi zimu dočekali u toplim domovima. Imali smo veliku pomoć Gradske uprave Zvornik, ali i donatora iz tih mjesnih zajednica na čemu smo im posebno zahvalni. Još uvijek ima boraca koji imaju problema sa priključkom električne energije, vode, ali nećemo stati na ovome već ćemo u domenu svojih mogućnosti nastaviti da pomažemo demobilisane borce slabog materijalnog stanja, ali i ostale saborce i njihove porodice. Pomagali smo i oko sahrana naših saboraca, isplaćivanja novca za liječenje i druge potrebe, onoliko koliko smo mogli – istakao je Ristić i dodao da se nada da će se u narednom periodu raditi još više na pomoći ovoj kategoriji populacije, te njihovom zapošljavanju kao i zapošljavanju djece palih boraca.

149129323 2807382692817187 4281739116307305276 o 1
Vaš Shooter!

(infobirac.net)