Pioniri Drine gostovali Crvenoj zvezdi

FUDBAL

Pioniri Drine gostovali Crvenoj zvezdi

 

Pioniri FK Drina iz Zvornika počeli su pripreme 10. januara, a prema kalendaru predviđeno je odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica. Prema riječima trenera Aleksandra Vasića, prošlog vikenda pioniri su gostovali Crvenoj zvezdi.

Vaš Shooter!

 – U prvoj utakmici naša druga postava je izgubila 6:0, dok je prva postava odigrala neriješeno 1:1, a gol je postigao Ognjen Marković. U ovim utakmicama rezultat nije ni bitan, ali je važno za ove dječake da imaju jake utakmice i da vide gdje su u odnosu na naše najbolje klubove. Takođe imamo zakazanu utakmicu sa Vojvodinom u Novom Sadu 15. februara. Poslije toga slijedi gostovanje Slobodi u Tuzli, onda beogradskom Partizanu 28. februara. Obzirom da prvenstvo treba da počne 13. ili 14. marta mi smo kao generalnu probu ostavili da igramo sa Čukaričkim u Beogradu 6. ili 7. marta. Cilj je da se djeca razvijaju i da uz ove jake utakmice spremni dočekamo prvenstvo – rekao je Vasić.

On je dodao da su se dogovorili da prevoz za sljedeće nastupe finansiraju klub i Gradska uprava Zvornik, dok će jedan prevoz sponzorisati firma DOO „Lein“, a jedan prevoz će platiti roditelji.

(infobirac.net)