Gradska organizacija RVI: Zahvalnost zvorničkoj bolnici

ZVORNIK

Gradska organizacija RVI: Zahvalnost zvorničkoj bolnici

 

Predsjednik Gradske organizacije RVI Zvornik Dragislav Mijanović uručio je danas bronzani Grb Srbije direktoru JZU Bolnica Zvornik Ivanu Popoviću za poseban doprinos ove ustanove invalidnim licima.

 – Svi naši zaposleni uvijek rado izlaze u susret članovima ovog udruženja prilikom zakazivanja pregleda i korištenja zdravstvenih usluga, postupajući po članovima 39 i 60 Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca. Naši zdravstveni radnici pridržavaju se preporuke Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske da prednost u korištenju zdravstvene zaštite imaju nabrojane kategorije. Zahvaljujemo se GO RVI Zvornik što su nam ukazali čast da dobijemo ovo priznanje i potvrdu za naš dobar rad. Nastavljamo i dalje lijepu saradnju uz dobro zdravlje – saopšteno je iz zvorničke bolnice.

Predstavnici Gradske organizacije RVI Zvornik svake godine na Međunarodni dan invalida uručuju priznanja ustanovama i pojedincima koji su doprinijeli poboljšanju rada njihove organizacije, ali je zbog virusa korona prošle godine obilježavanje ovog dana izostalo te je nagrada uručena danas.

(Izvor: JZU Bolnica Zvornik