Sve spremno za drugo polugodište u zvorničkim školama – u OŠ „Sveti Sava“ urađeni novi toaleti, nadograđen video nadzor, uljepšan enterijer

ZVORNIK

Sve spremno za drugo polugodište u zvorničkim školama – u OŠ „Sveti Sava“ urađeni novi toaleti, nadograđen video nadzor, uljepšan enterijer

 

U zvorničkim osnovnim i srednjim školama sve je spremno za početak drugog polugodišta školske 2020/2021. godine.

Goran Grujić, direktor TŠC „Zvornik“ kaže da je u toku zimskog raspusta urađeno tekuće održavanja objekata i dodaje da je sve spremno za nastavu. U SŠC „Petar Kočić“ urađeno je, takođe, tekuće održavanje objekta, a posredstvom resornog ministarstva od UNICEF-a su stigle po tri zaštitne maske za svakog učenika i zaposlenog radnika škole.

I Osnovna škola „Sveti Sava“ spremno dočekuje drugo polugodište, a učenike će dočekati novi toaleti.

 

 – Zimski raspust u OŠ „Sveti Sava“ je iskorišten za rekonstrukciju četiri mokra čvora. To smo uspjeli zahvaljujući donacijama Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Gradske uprave Zvornik. Vrijednost tih radova je iznosila oko 30.000 КM. Pored toga, izvršeni su farbarsko-molerski radovi na stepeništima, hodnicima i u fiskulturnoj sali čime je uljepšan enterijer škole. Radili smo i na bezbjednosti naših učenika pa smo nadogradili video nadzor i njime potpuno pokrili oba školska objekta i školsko dvorište – rekao je Goran Ivanović, direktor škole i dodao da će se nastava i dalje izvoditi po grupama sa časovima koji će trajati po 20 minuta bez velikog odmora, smjena „A“ će 21.1.2021. i 22.1.2021. biti popodnevna, a smjena „B“ će biti jutarnja.

Takođe, i u drugom polugodištu će se sprovoditi sve mjere koje su bile na snazi i u decembru, a to su obavezna dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje zaštitne maske i održavanje distance.

Kako su nam potvrdili u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti, i u drugim osnovnim školama u Zvorniku je sve spremno za drugo polugodište.

(infobirac.net)